Nu kan du anmäla till höstens kurser och träningar!

SEJCH Rockdoves Dik-Dik ”Yra”

Kurser och fristående träningsdagar

Under hösten och vintern finns Unghundskurs, Jaktträning Basic, Vattendirigering Basic och Valpkurs i kursutbudet. Valpkursen startar i slutet av året och har ännu inte daterats. De övriga kan du anmäla till redan nu. Men fler kurser kan komma, så håll utkik! Se kurser här >>

I höst kommer du att hitta fler enstaka träningsdagar än tidigare med några av de mest populära uppläggen. Jag hoppas därmed att även du som har en bit att resa kan delta. Du hittar fristående träningar här >>

Feedback online för alla kursdeltagare

När du går kurs här ingår feedback online. Du kan dela bilder/filmer på din träning och få coachning även mellan kurstillfällena.

Som funkis blir du bättre tränare. Snabbare.

Som funkis är du på första parkett hela dagen. Du behöver inte ha ordning på din hund utan kan lyssna och ta in alla intryck. Att se flera hundar i samma uppgift brukar vidga perspektivet och ge reflektioner till den egna träningen. Är du bra på att kasta dummies och vill utvecklas som tränare? Då kan du prova att gå med i Jaktyrans Funkisgrupp. Vi har också gemensamma hundträningar, för att bli bättre.