Träningsläger

Kom på något av våra träningsläger och få en boost i träningen!

Träningsläger Mot ÖKL på Kjesäter 6-9/6 2024

//FULLTECKNAT// Lägret hålls på Kjesäters slott utanför Vingåker i Sörmland. Här finns bokskogar, fält och dammar som passar utmärkt för retrieverträning. Träningen startar torsdag den 6 juni och avslutas vid lunch den 9 juni, 3,5 träningsdagar totalt.

Träningen passar dig som tränar för ÖKL på WT, B-prov eller mock trial. Vi kommer att bjuda på mycket dirigeringsarbete och vattenarbete och ge dig och din hund den teamträning som ni behöver för att bli starka i ÖKL.

Priset är 7 000 kr inkl moms. Det inkluderar träning, markhyra, lunch och middag under tre dagar. Boende erbjuds i Vita villan à 700 kr per natt inkl sänglinne och handduk. Hundar är välkomna på rummen.

Varmt välkommen!

18-21 maj 2023 på Skedevi gård i Sörmland

Skedevi ligger vid sjön Båven i Sörmland. Här finns böljande hagmarker och fina dammar att nyttja för retrieverträning. Nivån passar dig som klarat NKL och siktar på ÖKL och Novice. Det blir markerings- och dirigeringsarbete land och vatten.

Boende i högra flygeln. Mat genom catering.
Träning heldag 18, 19 och 20 maj samt halvdag 21 maj.
Pris träning: 5 000 kr inkl moms.
Det här lägret är fulltecknat!

18-22 2023 juli på Björkebergs gård i Hishult

Här får du under några dagar möjlighet att utvecklas tillsammans med din hund i en trevlig gemenskap med andra. Vi kommer att arbeta med markering och basic dirigering på land och i vatten, fotgående, stoppsignal och tecken. Uppbyggande övningar, lugnt och pedagogiskt. Vi kommer också att använda de fina dammarna och lära in grunderna i vattendirigering. Kommunikation är en röd tråd i upplägget, att vara en tydlig förare, att läsa och förstå sin hund och att hela tiden bygga förtroende. Varmt välkommen till fina Björkeberg med ett härligt gäng! Det är andra året vi är där, en favorit i repris! Lägret är fulltecknad. Du kan sätta upp dig som reserv.


Träning
18/7 och 19/7 heldag. 20/7 vilodag, 21/7 heldag, 22/7 halvdag. Pris 5 800 kr inkl moms och markhyra. Det går bra att anlända den 17/7 efter 18.00.

Kost och logi
1 250 kr för helpension träningsdagarna.
Boende i enkel- eller dubbelrum. Hundar är välkomna på rummen. Mer info om priser för rum m.m, kontakta mig!