Träningsläger

Kom på något av våra träningsläger och få en boost i träningen!

Den 8 – 10 aug -24 på Björkebergs gård i Hishult

Här får du under några dagar möjlighet att utvecklas tillsammans med din hund i en trevlig gemenskap med andra. I år är träningen för dig som är på ÖKL/EKL-nivå. Nytt för i år är att du kan välja hur många dagar du vill delta. Så här är schemat:

8/8 Markerings- och dirigeringsträning. Även lite vattenarbete kan tillkomma. Fokus är här på att genom bra övningar och setups bygga varje ekipage i träning. Max 6 delt.

9/8 Mocktrialträning. Walked up- och drive-träning. Även här kan lite vattenarbete ingå. Men fokus är här på att föra hund i olika jaktliga scenarios. Max 8 delt.

10/8 En dag med vattenarbete i Björkebergs fina dammar, som ger möjlighet till kluriga och upplägg och ovärderliga erfarenheter för hundarna. Max 6 delt.

Kommunikation är för mig alltid en röd tråd i träningen, att vara en tydlig förare, att läsa och förstå sin hund och att hela tiden bygga förtroende.

Vi behöver funktionärer. Du kan byta en funktionärsdag mot en träningsdag. Är du funkis den 9/8 t ex tränar du kostnadsfritt den 8/8 eller 10/8.

Varmt välkommen till fina Björkeberg, för tredje året i rad!

Träning priser
En dag 1500 kr
Två dagar 2900 kr
Tre dagar 4300 kr
200 kr markhyra/dag tillkommer

Kost och logi
Boende i enkel- eller dubbelrum. Hundar är välkomna på rummen. Mer info om priser för rum m.m, beställ pm!!

Träningsläger Mot ÖKL på Kjesäter 6-9/6 2024

//FULLTECKNAT// Lägret hålls på Kjesäters slott utanför Vingåker i Sörmland. Här finns bokskogar, fält och dammar som passar utmärkt för retrieverträning. Träningen startar torsdag den 6 juni och avslutas vid lunch den 9 juni, 3,5 träningsdagar totalt.

Träningen passar dig som tränar för ÖKL på WT, B-prov eller mock trial. Vi kommer att bjuda på mycket dirigeringsarbete och vattenarbete och ge dig och din hund den teamträning som ni behöver för att bli starka i ÖKL.

Priset är 7 000 kr inkl moms. Det inkluderar träning, markhyra, lunch och middag under tre dagar. Boende erbjuds i Vita villan à 700 kr per natt inkl sänglinne och handduk. Hundar är välkomna på rummen.

Varmt välkommen!

18-21 maj 2023 på Skedevi gård i Sörmland

Skedevi ligger vid sjön Båven i Sörmland. Här finns böljande hagmarker och fina dammar att nyttja för retrieverträning. Nivån passar dig som klarat NKL och siktar på ÖKL och Novice. Det blir markerings- och dirigeringsarbete land och vatten.

Boende i högra flygeln. Mat genom catering.
Träning heldag 18, 19 och 20 maj samt halvdag 21 maj.
Pris träning: 5 000 kr inkl moms.
Det här lägret är fulltecknat!