Anmälnings- och betalningsvillkor

Bindande anmälan

När du bokar en kurs är anmälan bindande. Det innebär att du inte har någon ångerrätt ifall du vill ändra dig och inte gå kursen. Du kan istället sälja din plats till en annan deltagare som har en jämförbar nivå. Meddela mig kontaktuppgifter till din ersättare.

Privat träning eller träning med en egen grupp har du rätt att boka om upp till 24 tim före bokad tid. Det går inte att avboka och ha tid innestående. Detta för att det ska finnas tillgängliga tider.

Vid löp och sjukdom

Om din tik höglöper kan den inte delta i grupp med andra. Vid andra tider i löpet, före och efter höglöpet, kan det i vissa fall gå bra; det beror på vilken kurs och vilken grupp du är i. Hör gärna av dig till mig för besked. Jag vill gärna att man ska kunna ta del av kursen om det går att ordna. Dock får det inte gå ut över andra deltagare.

Om du eller din hund blivit sjuk garanterar jag inte att du kan ta igen din plats på träningen eller kursen. Men det kan gå, om kursen upprepas längre fram och kvaliteten på kursen kan bibehållas. Hör av dig, så försöker jag hjälpa dig så gott jag kan.

Om en kurs måste ställas in

Om jag måste ställa in en kurs får du erbjudande om att få pengarna i retur eller ha dem innestående till en annan kurs eller träning. Hur länge du kan ha kvar den innestående träningen får du besked om vid respektive fall.

Betalning

För kurser som startar mer än en månad framåt betalar du en anmälningsavgift. Den ska vara inbetald senast fem dagar efter att du fått din bokningsbekräftelse för att du ska vara garanterad plats. Anmälningsavgiften betalas inte tillbaka ifall du skulle avstå din kurs. Resterande belopp ska betalas enligt faktura som sänds 3-4 veckor före kurstillfället.

Kurser som startar inom en månad framåt ska vara betalas inom 5 dagar. Du kan betala via bankgiro 535-2331 eller via swish till 0702758181. Enstaka privatträningar faktureras efter träningstillfället med betalningsvillkor 10 dagar. Privattripplar faktureras vid bokning.

Garanterad plats

När du har mottagit en bokningsbekräftelse för kursen du anmält till har du plats på kursen. Så länge du betalar din faktura på förfallodagen har du kvar din plats. Är du sen med betalningen kan din plats gå till en reserv som står i kö. Kontakta mig, om du betalat i senaste laget, så att du inte går miste om din plats i onödan.