Retrieverträning

Hur vill du träna?

Delta på en kurs med andra

Individuell träning i grupp. Anpassade övningar. Max 6 deltagare per grupp. Ibland 4 st, beroende på upplägg. Se aktuella kurser här >>

Gå på en fristående träningsdag

En fristående träningsdag kan passa på när du inte vill knyta upp dig på flera datum eller har en längre bit att åka. Du får även där feedback för dig och din hund och anpassning görs i möjligaste mån. Se fristående träningar här >>

Skapa egen gruppträning

Ta med dig träningskompisarna och sätt ihop en egen träning, en dag, flera tillfällen eller en check-up varje månad. Här finns alla möjligheter att anpassa träningen efter era behov. Hör av dig med önskemål, så tar jag fram ett förslag åt dig! Hos er eller på någon av de marker jag själv har tillgång till.

Träningsläger för dig och din hund

Jag ordnar några träningsläger varje år. Att åka Se träningsläger här >>

Träna privat

Att träna ensam är effektivt. Jag lägger upp träning som utvecklar dig och din hund i rätt riktning. Pris 1 200 kr för 1- 1,5 tim. Bokar du fler än två träningar vid samma tillfälle får du 10 procent rabatt, 3 240 kr inkl moms för tre ggr t ex. När du tränar privat har du också feedback online under de två efterföljande veckorna. Privatträning hålls både i Stockholmsområdet och i Sörmland.

Inackordering och träning

Jag tar emot retrievers för inackordering och träning. Ett vanligt önskemål är grundutbildning inför jakt och jaktprov och det kan då handla om en träningsperiod på tre veckor till ca tre månader beroende på dina önskemål och ambitioner. Jag tar också emot kortare uppdrag, som att träna in en detalj bättre eller lära hunden fotgående, stadga, avlämning etc. Oavsett uppdrag, ingår alltid fri träning av dig som förare. Träningen är positiv och hundarna växer av självförtroende här. Vid hemgång bokar vi in några träffar och du får med dig filmer och instruktioner.

Upplägg och pris enligt överenskommelse. Goda referenser finns. Är du nyfiken på om inackordering med träning är något för er? Kontakta mig!