Retrieverträning

Hur vill du träna med din hund?

Delta på en kurs med andra

Det finns veckokurser, heldagar, varannan vecka-kurser, läger och enstaka dagar där du kan delta med din hund. Det är små grupper, 4 – 6 deltagare. På Jaktlydnad och walk up kan det vara fler deltagare. Kursutbudet uppdateras kontinuerligt. Se aktuella kurser här >>

Kom på en öppen träning

Du kommer till ett färdigt upplägg för en viss nivå. Även om det är en gruppträning får du så klart feedback på träningen och anpassning för din hund. Se öppna träningar här >> Pris 600 kr för 2,5 tim.

Skapa egen gruppträning

Ta med dig träningskompisarna och sätt ihop en egen träning, en dag, flera tillfällen eller en check-up varje månad. Här finns alla möjligheter att anpassa träningen efter era behov. Hör av dig med önskemål, så tar jag fram ett förslag åt dig!

Träna privat

Att träna ensam är effektivt. Jag lägger upp träning som utvecklar dig och din hund i rätt riktning. Pris 800 kr för 1-1,5 tim. Tre tillfällen 2 250 kr. Vill du gå med en kompis, välj Privatihop. Den kostar 1 500 kr för 2 pers i 2 timmar, alltså 750 kr vardera. Hör av dig om du vill diskutera!

Lämna din hund på träningsläger hos mig

Ibland är inackordering med träning en utmärkt lösning, till exempel när unghunden ska utbildas till apportör på jakt. Din hund jobbar i ett tight träningsprogram mot överenskommet mål under ett antal veckor. Konceptet innefattar också träning av husse och/eller matte i samband med överlämning, filmer och dokumentation för fortsatt träning och fri coachning därefter. Upplägg görs enligt överenskommelse. Goda referenser finns. Är du nyfiken på om inackordering med träning är något för er? Kontakta mig!