Valpkurs för blivande apportörer

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.

Jag ser fram emot att kunna erbjuda en valpkurs särskilt för retrievers i höst. Detta på en ny plats: Enhörna i Södertälje, 35 min sv om Stockholm. Det blir 6 tillfällen, 2 tim/gång, start 9/9.

De här killarna får vänta två veckor till, 12 veckor är inträdeskravet. Sedan börjar resan mot en lysande karriär som apportör på jakter och prov. På denna första kurs handlar det mest om kommunikation, att skapa en god grund med förståelse för varandra, språk och signaler. Att välja lugn som strategi och att vilja följa sin förare i alla lägen. Men de kommer också att bli vassa på inkallning, sitt, att gå vid sidan, förstå varsågod, ”rätt” och ”nej”. Och de kommer att få visa sina talanger och lära matte och husse var bromsen och gasen sitter. Valpar måste få vara valpar och upptäcka världen i sin egen takt. Men förtroendet för föraren kan grundas tidigt.

Välkommen till en kurs med både teori och praktik om den jagande retrievern och med ett individuellt fokus på varje ekipage! Kursen hålls i Södertälje, 35 min från Stockholm! Läs mer på Kurser och träningar >>