Bli en fena på vattendirigering!


Ofta är det just vattendirigeringen som är utmaningen på jaktprovet. Den här kursen är för dig som vill lära din hund vattendirigering från grunden. Här får du träningsmetodiken som gör att du kan dirigera hunden på långa avstånd på vatten med bibehållet förtroende. Vi träffas i en liten grupp varje vecka och bygger på, steg för steg.

Kanske ska du precis börja med vattendirigeringen inför Ökl-start i år eller redan startar i Ökl/Ekl men behöver stärka hundens lydnad och förtroende för dina tecken på vatten. Hunden bör ha grundläggande förståelse för tecknen på land (ut, inkallning, sidotecken, stopp).

Vi kommer att jobba med enskilda övningar och med alltmer jaktprovsliknande upplägg i takt med utvecklingen i gruppen. Med erfarenheterna från denna kurs kan du fortsätta träna din hund på egen hand mot en avancerad nivå. Vattenarbete behöver inte vara så komplicerat. Vi behöver bara tänka om lite.  Varmt välkomna!

Plats: Sjöar i Ärla och Stjärnhov, Sörmland.
Tider: Tisdagar kl 17-20. 1/5, 8/5, 15/5, 22/5, 29/5, 5/6, 12/6
Pris: 3 800 kr inkl moms.
En plats kvar eventuellt (preliminärbokad). 

Info och anmälan: jaktyrans@gmail.com, 070-275 81 81