Jaktyrans gäng – det är ju vi!

Lagbild Tullgarn

Fr v: jag och Alice (Jaktyrans Hurricane), Ann Sommarin och Blix (Jaktyrans Blixt Gordon), Marie-Louise Gissberg och Gale (Jaktyrans Gale)

Det såg inte så ljust ut inför starten i lagtävlingen i Agria Swedish Game Fair Cup på Tullgarn. Keeper visade sig vara skadad på morgonen då vi skulle åka. Jag plåstrade om honom så gott det gick och kom så klart mycket sent till start. Men tack vare en god vilja hos arrangörer och medtävlande kunde vi ändå starta – fast vi höll på att missa vår starttid ändå. Men det är en annan historia. Keeper togs om hand av veterinären på Tullgarn. Alice gick in som reserv.

Vi fick en något skakig start. Men sedan gick det bättre. Och vid slutet av dagen visade det sig att Jaktyrans gäng hade fått dagens högsta sammanlagda poäng. Efter semifinalen dag två ledde Lisa Falcks lag med sina duktiga goldens. Men vi vann till slut. Jättekul!

Det var roligt att starta i lag, det har jag aldrig gjort. Vi hade ett jättebra samarbete och hundarna visade sig klara påfrestningarna och hålla ihop två hela dagar i rad. Att tänka vind, terräng, bunkrar, taktik och strategi i dagarna två gav också förarträning, för min del. Så kul att göra detta ihop!

Tack, Bitte Sjöblom och Patricia Nordbäck med stab för en fint arrangemang! Mer om tävlingen finns här: http://www.agria-swedish-game-fair-cup.se/index.htm

Maria