Valpar till salu

Jag har några tikar kvar och eventuellt en hane kvar ur nuvarande kull för rätt person.
Valparnas stamtavla

Jag har lovat valparna att de ska få komma till aktiva och kärleksfulla hem där då får jobba, allra helst med apportering och fågeljakt så klart. Alla valpar har en fin naturlig följsamhet och trygghet och de älskar när det kommer människor på besök. Mamma Yema är fortfarande glad i dem och leker och fostrar dem på ett fint sätt. De äldre hanarna i flocken hjälper också till.

När du köper en hund från Jaktyrans ingår kostnadsfri träning under det första året. Även senare är du välkommen med din hund. Vi är en liten kennel som har en kull vartannat, vart tredje år. Så jag har tid att följa valpköpare på vägen och finns där om jag behövs.

Den 1 feb är valparna nio veckor. Jag erbjuder också tränade hundar, en valp som då tränas och kan levereras som grundtränad apportör.

Läs mer uppfödningen på sidan Valpar Aktuella kullar