Sommarläger på Björkeberga gård!

//Plats ledig i ökl-gruppen 1-3 juli. Unghundslägret fullt //
Välkommen på träningsläger till Björkeberga gård i Hishult, Småland! Här finns fina marker för hundträning, ängar, böljande fält, dammar och sjöar. Den 26-29 juni är unghundar välkomna. Den 30/6-3/7 är nivån ökl/ekl. Det är totalt tre dagars träning i grupp om 6-8 ekipage.

Vi kommer att träna land- och vattenarbete, i huvudsak dirigering, markering och walked up i olika marker. Som alltid anpassar vi uppgifterna för dig och din hund och utmanar där vi kan. Vi kommer att använda skott, dummies och båt. Du kommer att träna två pass per dag, totalt ca 6 tim per dag. Vi fördelar passen över dagen. Mitt mål är att du ska få en riktig boost i träningen, få inspiration och kanske några nya insikter också.

Vi kommer att bo i den inredda Logen. Det finns enkelrum och ett fåtal dubbelrum, samlingsrum, kök, två duschar på varje plan och veranda. Hundar är välkomna på rummen. Pris 450-500 kr/pers och natt. Ni kommer att vara 6-8 deltagare per läger.

Priset är 5 400 kr inkl moms. Då ingår tre träningsdagar, markhyra och frukost. Lunch och middag anordnar vi till självkostnadspris, och genom catering från restaurang i Hishult.

Jag ser fram emot en härlig vecka med mycket träning, hundsnack och umgänge med nya och gamla bekantskaper. Vill du delta? Vill du vara funktionär?
Hör av dig till mig på jaktyrans@gmail.com eller 070-275 81 81