Valpkurs i Nykvarn

Nu blir det något för dig med valp! Välkommen till Nykvarns Hundhall under tisdagkvällar!

Min ambition med en valpkurs är att du ska förstå din hund och vad som triggar den, hur du kommunicerar på bästa sätt och samtidigt bygga förtroende. En röd tråd är att bekräfta hunden i rätt energi så att den lär sig att lugn, koncentration och kontakt är vägen framåt. Utöver det filar vi på fot, inkallning, stoppsignal, apport. Du kommer att arbeta med individuella övningar anpassade efter mognad och förmåga. Flera tisdagar i hallen är bokade för dig som hålla igång träningen. Varmt välkommen med din nya stjärna!

Tid och plats: Kl 17.15 – 19.00 den 30/11, 7/12, 14/12 och 21/12 i Nykvarns Hundhall, 30 min sv om Stockholm. Vi avslutar med en träff hemma hos mig på Stora Svartbäcken den 28/12 där vi tränar två pass med avbrott för lunch. Feedback online ingår mellan träffarna. Din valp ska helst vara 4 -7 mån. Pris 3 250 kr inkl moms. Varmt välkommen med din nya stjärna! Alla retrieverraser är välkomna.