Vattenträning för alla nivåer

Den 14 maj är det premiär för vattenträningen. Varje tisdag kl 18.00-20.30 kan du komma och köra ett upplägg för ÖKL/EKL. Vissa tisdagar finns även vattenarbete för NKL, kl 15.30-17.15.  Perfekt för dig med flera hundar!  Platserna brukar gå åt snabbt, så vänta inte med anmälan om du vill vara med.

Vattenarbete för NKL bjuds även under heldagen den 17 maj, där det finns platser kvar.

Dirigeringskurs, där vi bygger linjer och tecken, startar den 4/5 och 9/5. Fyra tillfällen varannan vecka.

Planering pågår för ett ÖKL-läger i juli. Där kommer vi också att träna en hel del vattenarbete, framför allt vattendirigering. Mer information kommer. Vill du få förhandsinfo om träningsnytt från Jaktyrans, anmäl dig till maillistan genom att maila mig på jaktyrans@gmail.com med rubriken “maillista”.

Frågor och funderingar, ring eller maila!
070-275 81 81, jaktyrans@gmail.com

Läs mer om utbudet på sidan Kurser och träningar! Välkomna!