Träningsläger i Hishult 8-10 aug

För tredje året i rad kör vi några träningsdagar på Björkebergs fantastiska marker. Här finns flera utmärkta dammar och varierad hagmark och vall för retrieverträning. I år är träningen för dig som är på ÖKL/EKL-nivå. Nytt för i år är att du kan välja hur många dagar du vill delta. Läs mer på sidan TRÄNINGSLÄGER <<

8/8 Markerings- och dirigeringsträning. Även lite vattenarbete kan tillkomma. Fokus är här på att genom bra övningar och setups bygga varje ekipage i träning. Denna dag passar även dig som nyligen har börjat träna mot ÖKL. Alla övningar anpassas individuellt. Max 6 delt.

9/8 Mocktrialträning. Walked up- och drive-träning. Även här kan lite vattenarbete ingå. Men fokus är här på att föra hund i olika jaktliga scenarios. Max 8 delt. Här behöver din hund föras med stoppsignal och tecken.

10/8 En dag med vattenarbete i Björkebergs fina dammar, som ger möjlighet till kluriga och upplägg och ovärderliga erfarenheter för hundarna. Max 6 delt. Även här kan vi anpassa träningen till lite mindre rutinerade hundar. Apporteringen måste vara plats bara. Vi anpassar svårighetsgraden.